Visst vore det kul



Det blev ingen Guldgossen och Firstnighter, men däremot blev det lite livemusik igår och även nu ikväll! Igår spelade Det är kärlek och Old Town på Pitch Live och det var riktigt mysigt. Måste få påstå att det var en fin omväxling att få se Pitch fyllt med lite folk, då det tyvärr brukar vara mer eller mindre folktomt. Det var också en  omväxling, dock en lite mindre fin en, att inte känna majoriteten av besökarna där. Medelåldern låg väl runt 30 och jag och Sebastian kände oss lite utanför. Så vi hängde mest i lobbyn med Mikaela som stod i entrén hela kvällen.

Ikväll blir det istället Skylten för att se Alex och Victor spela med sitt band! Jag har saknat Skylten så det lär bli en finfin kväll och kanske en ännu finare natt ute i Linköpings city därefter :)

Kommentarer
Postat av: Sabina

vad fint det skulle vara att kunna spela gitarr.. ha en fin fredag!

/S

2009-10-16 @ 18:39:44
URL: http://battementsdecoeur.blogg.se/
Postat av: Carro

Hade nog hellre kunnat spela piano sådär rysligt bra ^^

2009-10-17 @ 13:01:09
URL: http://nilorac.webblogg.se/
Postat av: Anna

Hej!



Vi är tre högskolestudenter på Södertörn Högskola. Just nu forskar vi om medieteknik och ämnet nätmobbning på bloggar. Vi skulle därför vara evigt tacksam om du skulle kunna vara med och deltaga i denna enkätundersökning.



Du kommer självklart få ta del utav resultatet.



Tack på förhand



Med Vänliga Hälsningar,

Anna Harrysson, Marcus Carlsson och Joakim Öquist.



För att komma till enkäten klicka på länken http://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&formkey=dHI2U2JnQTZxZ3FnMGNHOE4wUW1JVHc6MA

2009-10-18 @ 11:21:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0