HöstlovPå ett sätt avskyr jag hösten. Det blir mörkare och kallare och allt eftersom solen allt tidigare går ner hänger humöret och motivationen efter. Det blir extra svårt att gå upp på morgonen och extra svårt att vara glad och påhittig.

Men med hösten kommer ju också höstmyset. På sommaren är det inte direkt accepterat att stanna inne en fredagskväll och mysa framför en film. Det är heller inte lika lockande att spontant gå på bio eller att bara sitta framför ett mörkt fönster och dricka varm choklad och filosofera. Och hur fint det än är med alla gröna ängar och blommor i vägrenen på sommaren, kan inget slå höstens varma färger...

Jack

"Ja, vi är också lite trötta på diskotek, sa dom och föreslog att vi skulle gå hem till dom i stället och dricka vin och försöka förstå vad det var som hände och händer med livet egentligen.
Och så gjorde vi det."

Visst vore det kulDet blev ingen Guldgossen och Firstnighter, men däremot blev det lite livemusik igår och även nu ikväll! Igår spelade Det är kärlek och Old Town på Pitch Live och det var riktigt mysigt. Måste få påstå att det var en fin omväxling att få se Pitch fyllt med lite folk, då det tyvärr brukar vara mer eller mindre folktomt. Det var också en  omväxling, dock en lite mindre fin en, att inte känna majoriteten av besökarna där. Medelåldern låg väl runt 30 och jag och Sebastian kände oss lite utanför. Så vi hängde mest i lobbyn med Mikaela som stod i entrén hela kvällen.

Ikväll blir det istället Skylten för att se Alex och Victor spela med sitt band! Jag har saknat Skylten så det lär bli en finfin kväll och kanske en ännu finare natt ute i Linköpings city därefter :)

RSS 2.0