From burning hell to smile and laughter

Jag sitter och studerar matematik som den flitiga elev jag alltid blir när våren kommer. Men nu tänkte jag berätta om en sak. Tidigare den här månaden släppte mitt favoritband Billie the vision & the dancers ett nytt album vid namn From burning hell to smile and laughter och nu ligger alla låtar ute gratis på deras hemsida!

Topp tre från nya albumet:
1. 37010
2. I'm alive
3. Oh baby, yeah honey

Lyssna nu, och glöm inte att dom spelar här i Linköping den 21 maj på Nationernas hus!

EurotripLängtar sjukt mycket till sommaren just nu. Den stora händelsen under den här sommaren är europaresan som jag, Alexandra och Mikaela ska på. Vi ska tågluffa i ungefär fyra veckor och det kommer vara ett av våra livs största äventyr. Vi flyger till Berlin den 23 juni och då börjar det hela.

(Trasslet nere vid Grekland representerar att vi ska flänga runt lite på öarna där och vi ska egentligen stanna på ett till ställe i Kroatien, men den orten är ännu obestämd.)

Hemska nyheter!

Jag fick ett hemskt besked idag förresten. Jag var och handlade med min mor och fick då syn på Kronans droghandel. Hur sjukt är inte det namnet egentligen? I alla fall så tänkte jag att det är dags att fylla på mitt lager med försvarets hudsalva, då jag endast har ett litet lypsyl kvar.

Så vi går in, och jag går direkt till platsen där de alltid har förvarats, men det finns ingen hudsalva så långt ögat kan nå! Jag frågar vad problemet är och farmaceuten (word of the day) säger att försvarets hudsalva bara finns på de statliga apoteken.

Ursäkta mig, men sades det inte att ingenting skulle förändras när apoteken blev privatägda förutom att det möjligtvis skulle förbättras litegrann? Jag är gravt besviken, må jag säga. Jag har förevigt tappat tron i Kronans droghandel.


UpdateHej! Det var länge sedan.

Jag sitter här, mitt i mattepluggandet inför exams, och letar efter ursäkter att ta en paus. Found one! Alternativet skulle vara att åka till skolan och tillsammans med mina klasskamrater måla lakan till vårat studentflak. Men jag orkar varken fixa håret eller cykla till skolan, så skippar det.

Det som pågår i livet just nu, förutom examsstressen såklart, är att min fina fina kamera är till salu. Jag fotar aldrig för fotandets skull längre och fotar aldrig mina äventyr fastän jag vill eftersom en systemkamera är så stor och klumpig att bära runt på, så ska byta ner mig till en Canon IXUS 105. En brun såklart.

Om du eller någon du känner är intresserad av att köpa en Canon 400D med kitobjektiv 18-55mm, ett fast objektiv på 50mm f/1.8, tre hoya-linser (ett skylightfilter till vardera objektiv + ett cir-polariseringfilter till fasta objektivet) och dessutom kameraväska och fjärrutlösare?
SÄG TILL!!!
Minneskort på 4gb ingår också. Jag glömmer alltid nämna det av någon anledning.

Okej? Då hörs vi.

RSS 2.0